<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.07.2021 708

Україну накрили грози, шквальний вітер та град

Негода вирує в Україні. За прогнозом Sinoptik.ua, 20 липня очікується шквальне посилення вітру до 15-24 м/сек, град діаметром до 24 мм у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Дніпропетровській областях.

Потужні грози можливі на півночі, заході та у центрі країни.

У деяких областях при надзвичайно сильній спеці та низькій вологості можуть пройти небезпечні сухі грози, коли опади випаровуються в атмосфері, не досягнувши землі.

Температура повітря знизиться на 2-4 градуси в центральній, північній та західній Україні. На сході та півдні буде дуже спекотно, до +38 °С.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну накрили грози, шквальний вітер та град 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.07.2021 708
Еще материалы раздела «Суспільство»