<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.07.2021 516

В Україні скасували запис на COVID-вакцинацію

У зв'язку з початком п'ятого етапу вакцинації від COVID в Україні більше не потрібно записуватися через портал або додаток "Дія". Тепер щеплення доступні всім бажаючим.

Про це повідомляється в Telegram-каналі сервісу "Дія".

"Реєструватися на вакцинацію в "Дії" більше не потрібно. Сьогодні починається 5-й етап національного плану вакцинації. Це означає, що тепер вакцинуватися можуть всі бажаючі - незалежно від віку та інших факторів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що протягом усього часу в "Дії" записалися на вакцинацію 698000 українців, з яких більше 40% вже вакцинувалися.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні скасували запис на COVID-вакцинацію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.07.2021 516
Еще материалы раздела «Суспільство»