НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.07.2021 522

Спека тікає з України

Зливи з грозами пройдуть у четвер на Сході України, південному сході та в західних областях.

Про це пише синоптик Наталка Діденко в Facebook

Найближчої ночі атмосферний фронт ще огорне дощами та грозами південну частину України і закидатиме нестійку погоду до Центру, але вдень Одещина, Миколаївщина, більшість центральних областей від дощових хмар звільняться.

У північних областях дощів 22 липня не очікується. І нарешті спека полишить навіть Схід та Південь України. Температура повітря найближчої доби в Україні - в межах +23+28 градусів. Свіжості повітрю додаватиме сильний вітер північних напрямків.

У Києві у четвер буде суха сонячна вітряна погода. Температура повітря передбачається +22+24 градуси.

«З найближчої перспективи - в Україні дощів буде мало, хіба навколо Карпат, сильна спека малоймовірна, +23+28 градусів, у неділю на Півдні та південному сході підскочить до +30 градусів», – зазначила Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека тікає з України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.07.2021 522
Еще материалы раздела «Суспільство»