<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.07.2021 763

Карантину і червоної зони восени не уникнути — головний санлікар

Україна повернеться до червоної зони карантину через епідемію коронавірусу - це лише питання часу. Зараз треба вакцинувати від COVID-19 як можна більше людей, заявив в ефірі 1+1 головний санлікар Ігор Кузін.

За його словами, COVID-19 не зникає, в Україні зараз реєструють штам коронавірусу «Дельта», який викликає великі і дуже швидкі спалахи захворюваності.

«До червоної зони, я впевнений, ми точно повернемося – це питання часу», – заявив Кузін.

Головний санлікар наголосив, що зараз необхідно сфокусувати всі зусилля на вакцинації від коронавірусу – щоб мати свій імунітет до осені. Мета - зробити 10 млн щеплень до кінця року (на сьогодні зробили понад 4,5 млн).

Кузін нагадав, що в Україні стартував п'ятий етап вакцинації, на якому щеплення можуть отримати всі охочі.

«Було прийнято рішення про максимальне відкриття всіх 3000 пунктів щеплень. Вакцина буде доступна кожному громадянину, тому що вона буде знаходитися в найближчій амбулаторії або поліклініці», – сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Карантину і червоної зони восени не уникнути — головний санлікар 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.07.2021 763
Еще материалы раздела «Суспільство»