<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.07.2021 2246

Кількість українських туристів у Туреччині цьогоріч зросла у 6 разів

У першому півріччі 2021 року українці найчастіше відвідували Польщу: до сусідньої держави їздили понад 1,9 млн громадян.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Другу позицію зі зростанням більш ніж у шість разів (порівняно з І півріччям 2020-го) посіла Туреччина – 774,5 тис. українців побували там.

Третє місце із подвійним приростом та загальною кількістю у понад 705 тис. поїздок громадян України посів Єгипет.

Також у топі: Угорщина, Росія, Румунія, Білорусь, Словаччина, Молдова та ОАЕ.

Стосовно іноземців, які відвідували Україну за перші шість місяців поточного року найбільший приріст продемонструвала Турецька Республіка (+29% до показника аналогічного періоду минулого року).

На 6 % зросла кількість громадян Німеччини.

“Незначним в абсолютній кількості, однак дуже показовим у порівнянні, є зростання у півтора рази кількості громадян США, які прибували в Україну у першому півріччі 2021-го”, – йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кількість українських туристів у Туреччині цьогоріч зросла у 6 разів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.07.2021 2246
Еще материалы раздела «Суспільство»