<
НОВИНИ ДНЯ: Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результатвсі новини дня
Політика
Європа
27.07.2021 439

ЄС досяг важливої ​​мети з COVID-вакцинації - глава Єврокомісії

Влада Євросоюзу досягла своєї мети - вакцинувати від коронавірусу COVID-19 70% дорослого населення хоча б однією дозою до кінця липня.

Про це заявила глава Єврокомісії (ЄК) Урсула фон дер Ляєн у вівторок, 27 липня.

"ЄС дотримався своєї обіцянки, він виконав її. Наша мета полягала в тому, щоб захистити 70% дорослого населення в Євросоюзі принаймні однією дозою вакцини в липні. Сьогодні ми досягли цієї мети", - сказала вона.

Більш того, за її словами, 57% дорослого населення Євросоюзу пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу.

"Ці цифри зараховують Європу в число світових лідерів. Успішно було надолужено втрачене, але нам треба не припиняти докладати зусиль", - фон дер Ляєн.

Глава Єврокомісії наголосила, що "Дельта-штам дуже небезпечний".

"Тому я закликаю всіх, хто має можливість, пройти вакцинацію. Для власного здоров'я та для захисту інших. ЄС і далі надаватиме достатні обсяги вакцини", - резюмувала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС досяг важливої ​​мети з COVID-вакцинації - глава Єврокомісії 5.00 5 1
Політика / Європа
27.07.2021 439
Еще материалы раздела «Європа»