<
НОВИНИ ДНЯ: Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт  Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимутьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.07.2021 610

Ток-шоу «Говорить Україна» дізнається, чи можна було врятувати 2-річного малюка, який потонув у ямі з водою

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у вівторок, 27 липня, стануть відомі подробиці трагедії, яка сталося у Кіровоградській області.

5d970c4ac540c_gu_1000x590_27.07.21

В суботу веселий Тимошко їв торт у свої два рочки, а за 8 днів хлопчика знайшли у ямі з водою. Хрещена Тимошка впевнена, що ця трагедія - нещасний випадок, але односельці звинувачують у ньому батька малюка. Хто винен у смерті дитини та до чого тут вибите око, стане відомо у студії.

У ток-шоу «Говорить Україна» звернулась хрещена загиблого Людмила. Жінка розповіла, що місцеві мешканці у смерті хлопчика звинувачують його батька, але він, за її словами, не винен. В трагічний день батько був вдома. Троє із дітей були у школі, а найстарший - вдома на лікарняному з молодшими братом та сестрою. Малюки з батьком ходили на прогулянку, а коли повернулися додому, чоловік пішов перевдягати найменшу доньку, а старший син дивився за Тимошкою. Потім чоловік вийшов надвір і побачив, що Тимошки немає та почав зі старшим сином його шукати. Біля дому загиблого є копанка близько 3 метрів глибиною. У ямі, в яку набралася вода з річки, і знайшли малюка. Подзвонили у поліцію та швидку, але, нажаль, дитину врятувати не вдалося.

«У день, коли помер хлопчик, як кажуть сусіди, батько ніс малого по вулиці і навіть не кричав: «Допоможіть!». Вони пішли додому і не викликали нікого, бо чекали, поки мама дитини наведе порядки! Це взагалі ні в які рамки не вписується! Я не знаю, як все відбулося, але якщо Тимошку можна було б врятувати, то батьки повинні понести відповідальність!», - розповіла журналістам каналу «Україна» сусідка покійного.

Мати хлопчика переконує, що добре дбає про своїх дітей, і смерть сина для родини справжня трагедія. Та староста села наполягає, що умови життя у родині, в якій виховуються ще 5 дітей, небезпечні. Один із хлопчиків майже втратив око, а декому з малюків стало зле від випитого алкоголю.

Від чого померла раніше інша дитина у цій родині? Чому сусіди переконані, що дітям загрожує небезпека, та чи можна було врятувати хлопчика, стане відомо на телеканалі «Україна».

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10!

Оценка материала:

5.00 / 1
Ток-шоу «Говорить Україна» дізнається, чи можна було врятувати 2-річного малюка, який потонув у ямі з водою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.07.2021 610
Еще материалы раздела «Афіша»