<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабаху  Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції  Коли Страсний тиждень 2024 року: що можна і не можна робити перед Великоднем, традиції кожного днявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.07.2021 747

Ексклюзив «Зiркового шляху»: MELOVIN вперше прокоментував свій камінг-аут

Співак MELOVIN журналістам програми «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповів, що після зізнання у власній бісексуальності, почав отримувати погрози.

60febacecc4f7_melovin_27.07.21

Співак MELOVIN зробив камінг-аут, щоб підтримати тих, хто боїться заявити про свою сексуальну орієнтацію. Соціальні мережі вибухнули неоднозначною реакцією, на яку співак реагує спокійно.

«Мене образило одне, коли мас-медіа почали писати, що це хайп. Ні, це не так, адже мені важливо, щоб люди свідомо могли зробити цей крок на зустріч своїм батькам та друзям. У моєму оточенні є ті, хто бояться цього. Нещодавно трапилася така ситуація на концерті, коли двоє охоронців відмовились працювати зі мною, через моє зізнання у бісексуальності. Хейту багато, але для мене він нічого не значить. Навіть погрози у діректі порізати мене, не лякають. У мене є тілоохоронець, я нічого не боюся, що я такого зробив?!», - говорить журналістам каналу «Україна» MELOVIN.

Раніше співак на одному з музичних фестивалів публічно заявив про свою сексуальну орієнтацію, поцілувавши хлопця та дівчину на одній сцені.

Дивіться новий сезон «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: MELOVIN вперше прокоментував свій камінг-аут 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.07.2021 747
Еще материалы раздела «Афіша»