<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
28.07.2021 414

Штам Дельта домінуватиме в Україні вже восени – епідеміолог

Лікар-епідеміолог Людмила Мухарська прогнозує спалах коронавірусу в Україні восени. "Дельта"-вірус, скоріше від усього, буде домінувати в країні.

Про це вона повідомила в коментарі РБК-Україна.

За її словами, якщо в певних країнах, в тому числі в Україні, люди не захищені, бо не перехворіли і не вакциновані, то є ніша, куди вірус буде поширюватись.

"Спалах коронавірусу, я думаю, буде на початку осені. В принципі, скоріш за все, буде превалювати варіант вірусу "Дельта". Бо він вже є в Україні. Бо він в багатьох країнах світу. Однієї з властивостей цього штаму є те, що він швидко поширюється", - заявила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Штам Дельта домінуватиме в Україні вже восени – епідеміолог 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
28.07.2021 414
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»