НОВИНИ ДНЯ: Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїль  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Оренда квартир подорожчала в Україні: ціни по областях  Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУ  Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.07.2021 495

«Ранок з Україною» зібрав ТОП-5 порад, як правильно купувати речі під час великих розпродажів

У магазинах гаряча пора – сезон літніх розпродажів! Під час них на покупках можна зекономити до 70% свого бюджету. Та часто те, що купили на знижках, вирушає на смітник: через втрату форми, кольору та якості. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман дізнались, як під час літніх розпродажів не загубитись у знижках та не купити зайвого.

Стилістка у «Ранку з Україною» ділиться секретами вигідного шопінгу на сейлах.

«Всі світові мережі розпродають свої колекції з неймовірною швидкістю, тому треба реагувати дуже швидко, – коментує персональний стиліст Олена Мудренко в ефірі каналу «Україна». – Ви можете завчасно придивитись речі старої колекції, зберегти їх у вашому «листі бажань» або сфотографувати в окремий альбом. А коли почнуться розпродажі, одразу купувати».

Тож, чергувати під торговельним центром не потрібно. Варто лише завантажити собі на телефон спеціальний додаток, який відстежуватиме старт розпродажів в усіх магазинах.

Другий секрет – перед шопінгом розібрати свій гардероб та скласти список потрібних речей. Лад у шафі – це страховка від покупки так званих дублікатів.

«Наприклад, якщо у вас вже є 5 однакових білих футболок і 5 різних пар джинсів, і взагалі ваш гардероб не дуже різноманітний, починайте з його розбору і складення списку необхідних речей», – радить експертка.

Третій лайфхак – не чекайте тотальних розпродажів. Адже так можна взагалі залишитись без покупок.

А ще варто придивитись до осінніх та зимових луків. Їх також часто «викидають» на сейли із привабливими цінами.

«Якщо вам потрібен звичайний базовий тренч на осінь, не втрачайте можливості придбати його зараз. Адже пізніше його вивісять з повною ціною», – коментує стилістка в ефірі каналу «Україна».

Четверта порада – коли на сейлах нічого вже не лишилось – звертайте увагу на акції. Наприклад, два за ціною одного. Якщо прийти в магазин з 2-3-ма друзями, можна вигідно скупитись.

І останній секрет від стилістки, якщо не знаєте, що купити – беріть базовий одяг. А якщо сумніваєтеся, чи потрібна вам річ – запитайте в себе: «Чи купила б я цю річ, якщо б на неї не було такої великої знижки?»

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною» зібрав ТОП-5 порад, як правильно купувати речі під час великих розпродажів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.07.2021 495
Еще материалы раздела «Суспільство»