НОВИНИ ДНЯ: Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.07.2021 432

Зіркова експертка шоу «Співають всі!» GROSU зізналась, як змінився її гонорар за останній час

Суддя вокального талант-шоу «Співають всі!», перший випуск якого канал «Україна» покаже 21 серпня, співачка і акторка GROSU відверто розповіла, чому за останні кілька років її гонорар істотно виріс і на чому вона заробляла під час локдаунів.

filestoragetemp-9_29.07.21

Популярна співачка і акторка GROSU, яка долучилась до «сотні» зіркових експертів грандіозного талант-шоу «Співають всі!», зізнається – за час карантину не страждала через відсутність роботи і заробітку:

«Я не можу сказати, що я була багатою, щоб стати біднішою, тому не скаржуся на карантин, якщо він допомагає людям не захворіти. Звичайно, зіткнулась з проблемами: не було концертів, але були онлайн-кастинги в кіно. Я їх проходила і знімалась по завершенню локдауну. Чого не вистачало, так це концертів, але був блогінг, мобільний контент, кліпи, які збирають перегляди, це теж приносить копійку, тому зовсім без грошей я не залишилась», – поділилася співачка і акторка GROSU з журналістами каналу «Україна».

До того ж, за словами зірки, її гонорар за останні кілька років став істотно більшим, що можна легко пояснити: «Коли артист стає медійнішим, коли у нього більше крутих пісень, коли якась пісня вистрілює через ажіотаж і замовлення».

І все-таки артистка не вважає себе на вершині успіху – вона готова працювати і досягати нових великих цілей.

«Мені здається, завжди є над чим рости, і я не відчуваю вершину. Зараз працюю над подоланням якихось власних перешкод. Бачу свою мету і йду до неї. Насамперед, хочу не просто бути популярною, а й любимою своїм народом», – зізналася суддя проєкту «Співають всі!» GROSU.

Як повідомлялось раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC в 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій буде виходити це музичне шоу. Переможець нового проєкту каналу «Україна» отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Зіркова експертка шоу «Співають всі!» GROSU зізналась, як змінився її гонорар за останній час 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.07.2021 432
Еще материалы раздела «Суспільство»