<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2021 460

МВС хоче передати поліції контроль за автоперевізниками

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що Національна поліція приєднається до контролю за автоперевізниками. Також, за його словами, заплановано створення майданчиків автоматичної фіксації порушень габаритно-вагового контролю.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу МВС України.

"Ми досягли домовленості з керівництвом Міністерства інфраструктури щодо того, що поліція приєднається до захисту і збереження українських доріг", - сказав Монастирський на спільному засіданні Президії Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України та Національної ради реформ.

Міністр зазначив, що Нацполіції будуть передані функції контролю за дотриманням автоперевізниками вимог законодавства і норм на автомобільному транспорті.

"Це стосується як міжнародних автомобільних перевезень пасажирів і вантажів, так і внутрішніх перевезень, габаритного контролю, контролю за режимом праці та відпочинку", - додав він.

За його словами, також планується побудувати в Україні близько 100 високоточних майданчиків автоматичної фіксації порушень габаритно-вагових норм. Ці майданчики передбачається будувати коштом бюджетів місцевих громад.

Оценка материала:

5.00 / 1
МВС хоче передати поліції контроль за автоперевізниками 5.00 5 1
Політика / Україна
29.07.2021 460
Еще материалы раздела «Україна»