<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.08.2021 620

«Через Славу Дьоміна»: суддя шоу «Співають всі!» Анастасія Приходько розповіла про післяпологову депресію

Суддя вокального талант-шоу «Співають всі!», прем'єра якого відбудеться 21 серпня на каналі «Україна», співачка Анастасія Приходько у своєму Інстаграм зробила заяву. Артистка зізналася, що відчула післяпологову депресію, а спричинили її Слава Дьомін та Артем Пивоваров.

ca4_anastasja_prikhodko_02.08.21

У своєму Інстаграм зіркова експертка проєкту «Співають всі!» Анастасія Приходько виставила пост, у якому зі сльозами на очах розповіла, що незважаючи на те, що завжди вважала себе сильною, зламалася через повідомлення радіоведучого Слави Дьоміна.

«Напевно, у мене післяпологова депресія. Я сьогодні щиро розплакалася через те, що Слава Дьомін запросив мене на концерт Артема Пивоварова, а я не змогла піти, бо у мене маленька дитина. І якби він мене так активно не запрошував, можливо, я б не звернула увагу. А так я дуже засмутилася», – розповідає суддя проєкту «Співають всі!» Анастасія Приходько.

Артистка пояснила – через те, що її молодший син Лука не привчений їсти з пляшки, вона не може його залишити навіть на кілька годин. А оскільки Слава Дьомін запрошував її досить активно, та ще й закидав аргументами, вона піддалася слабкощам.

«Я розплакалась від того, що подивилась сторіс друзів – всі на концерті Пивоварова, крім мене. І мені стало так прикро. У звичайний час я б не засмутилась так, а тут зрозуміла, що хочу кудись вийти, і більше, ніж на годину, але не можу. І всім весело, а я сиджу вдома. Це банально і нерозумно, але я засмутилася, як дитина, яка не потрапила на концерт», – зі сльозами на очах прокоментувала співачка.

Після чого Анастасія привітала свого колегу по шоу «Співають всі!» Артема Пивоварова з крутим шоу: «Концерт був дуже класний! Я бачила сторіс у друзів!».

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Через Славу Дьоміна»: суддя шоу «Співають всі!» Анастасія Приходько розповіла про післяпологову депресію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.08.2021 620
Еще материалы раздела «Афіша»