<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
02.08.2021 516

Вакцинованим громадянам можуть послабити карантин

У Міністерстві охорони здоров’я розглядають можливість часткового послаблення обмежень для вакцинованих громадян.

Про це головний санітарний лікар Ігор Кузін повідомив Радіо Свобода.

"Зараз наша головна мета – вакцинувати якомога більшу кількість населення. У разі можливого спалаху ми будемо враховувати показники охоплення щепленнями і відповідно до цього приймати ті чи інші рішення. Наразі рано говорити про конкретні умови, але ми точно розглядатимемо можливість часткового послаблення обмежень для вакцинованого населення",– зазначив він.

За його словами, карантинні норми будуть переглядатися залежно від епідситуації.

Кузін наголосив, що основні протиепідемічні заходи залишаються чинними: носити маски, дотримуватися соціальної дистанції, користуватися антисептичними засобами, уникати скупчень людей.

«Найголовніше – вакцинуватися проти COVID-19, це найефективніший спосіб убезпечити себе та людей навколо від важкого перебігу хвороби і це рятує життя», – додав Кузін.

Незважаючи на збільшення темпів вакцинації, показник щеплених громадян залишається вкрай низьким, і ця ситуація викликає тривогу, зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вакцинованим громадянам можуть послабити карантин 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
02.08.2021 516
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»