<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.08.2021 623

«Співають всі!»: Наталія Могилевська поділилась власною філософією святкування Дня народження

Канал «Україна» 21 серпня покаже прем'єру грандіозного талант-шоу «Співають всі!» Капітан зіркової «сотні» суддів Наталія Могилевська сьогодні відзначає свій День народження. На своїй сторінці в Інстаграм зірка розповіла, чим для неї важливий цей день і який подарунок вона робить собі.

____38286_480x270_03.08.21

Народна артистка України, легендарна співачка Наталія Могилевська, яка очолила «сотню» зіркових експертів шоу «Співають всі!» зізнається – для неї День народження – особливий день, коли вона загадує бажання і проєктує себе на грандіозні події.

«День народження набагато крутіший, ніж Новий рік! Тільки люди цього не розуміють. У цей день відкриті ворота бажань. Це найкращий час, коли ти можеш планувати своє майбутнє життя. Це найкращий час, коли ти зосереджений на собі», – зазначила Наталія Могилевська у своєму Інстаграм.

Зірка радить провести цей день в усвідомленому, «тверезому» стані, плануючи своє подальше життя.

«Подаруй цей день не іншим, які чекають від тебе реакції, подяки, уваги, а подаруй його собі. Людям зазвичай сумно і нудно проводити День народження у компанії з собою. Хоча це дивно. Найближчий і найкращий друг, який у нас є – це ти сам!» – написала капітан шоу «Співають всі!» на каналі «Україна».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій буде виходити це музичне шоу.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Співають всі!»: Наталія Могилевська поділилась власною філософією святкування Дня народження 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.08.2021 623
Еще материалы раздела «Афіша»