<
НОВИНИ ДНЯ: Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температуривсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.08.2021 978

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов пофарбував Одеський Оперний театр

Ведучий соціального ток-шоу «Говорить Україна», яке виходить у будні на каналі «Україна» Олексій Суханов, пофарбував фасад Одеського академічного театру опери та балету.

5979b69ce680c_suhanov_1_03.08.21

Ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов нещодавно побував в Одесі з виставою «Вишневий сад», в якій зіграв роль Олега Леонідовича Гаєва. Ведучий активно ділився з прихильниками своїми враженнями від поїздки, на одному з відео, яке Суханов опублікував у соціальній мережі, він продемонстрував свої малярні здібності.

«Жарти жартами, але знайте, що клаптик фасаду Одеської Опери пофарбований мною», - підписав відео, на якому фарбує стіну однієї із найвизначніших споруд Одеси телеведучий.

Підписники схвально відреагували на публікацію і засипали ведучого компліментами: «Дяка від нашого міста», «Гарна справа», «Вам чудово вдається».

Раніше Олексій Суханов фінансово посприяв реставрації відомої картини. Після трьох років кропіткої роботи Одеському художньому музею вдалося закінчити відновлення картини відомого художника Людвіка Веселовського «Христос і грішниця».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов пофарбував Одеський Оперний театр 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.08.2021 978
Еще материалы раздела «Афіша»