<
НОВИНИ ДНЯ: Армія РФ суттєво збільшила кількість атак на фронті: в ISW назвали мету ворога  Бомбезні крильця в кока-колі. Приготуйте цю смакоту, якщо втомились від звичайних страв  До України їдуть заморозки: дати і карта погоди  Ціни знижуються. Скільки коштує оренда житла у великих містах Польщі  Дрони Magura V5 завдали російському флоту шалених збитків: у ГУР назвали суму  Хмарно, ще більш прохолодно: прогноз погоди в Україні на 12 травня  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.08.2021 620

«Пристрасть не вічна»: Олег Скрипка поділився власним секретом сімейного щастя

Лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка за лаштунками грандіозного концерту «З Днем народження, Україно!», який вийде 24 серпня на каналі «Україна», розповів, як зберегти теплі та довірливі стосунки за багато років шлюбу.

oleg-skripka-7_03.08.21

На концерті каналу «Україна» легендарний гурт «ВВ» виступить з одною з найпопулярніших українських пісень, написаних за роки незалежності нашої держави – «День народження». Та виявляється, створюючи цей хіт, його автори вкладали в нього дещо інший зміст, ніж зараз звикли вважати.

«Коли ми з «ВВ» писали цю пісню, то замислювали, що це народження відчуттів, кохання. Але так сталося, що ми граємо її на усіх визначних датах – днях народження, ювілеях і тепер, що дуже відповідально – на ювілеї нашої неньки України», – зазначив Олег Скрипка за лаштунками концерту «З Днем народження, Україно!»

Артист нечасто розповідає про особисте. Відомо, що з дружиною Наталею він більше 15 років у шлюбі, в якому народилося 4 дітей. Як зберегти міцні стосунки протягом багатьох років – Скрипка поділився з журналістами каналу «Україна». 

«Є періоди – спочатку це пристрасть, потім вона мусить перейти в повагу, повага – у дружбу, а потім – у залежність. Пройшовши всі ці етапи, залежність сприймається як духовна близькість, коли ти зростаєшся з людиною серцем і без неї просто не можеш. Підліткова пристрасть не вічна, а коли стосунки стають глибинним – це справжнє кохання», – розповів артист.

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Олега Винника, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Ірини Білик, Артема Пивоварова, TAYANNA, Павла Зіброва, Руслани, ALEKSEEV, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Пристрасть не вічна»: Олег Скрипка поділився власним секретом сімейного щастя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.08.2021 620
Еще материалы раздела «Афіша»