<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.08.2021 1642

Артем Пивоваров розповів, які тату прикрашають його тіло

На знімальному майданчику грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!», яке глядачі каналу «Україна» побачать 24 серпня о 17:40, артист і саундпродюсер Артем Пивоваров зізнався, творчість якої української співачки надихала його в юності, а також як він підходить до вибору своїх татуювань.

61093d89d6266_04.08.21

На концерті каналу «Україна» до Дня Незалежності Артем виконає пісню Гайтани «Два вікна», оригінально поєднавши її зі своїм хітом «Дежавю». Артист каже – це буде цікавий римейк.

«Пам’ятаю, в юнацькі роки я співав на конкурсах пісні Гайтани. Вона, на мій погляд, один із найфірмовіших музикантів нашої країни, її голос і манера виконання дуже надихали мене», – зазначив Артем Пивоваров.

Музикант, останні пісні якого щоразу стають хітами, має чимало татуювань на тілі і зізнається, що кожне з них щось для нього значить.

«Наприклад, останнє – у вигляді напису «стихія» на пальці – я зробив 4 роки тому, коли вийшов мій перший альбом. Мої татуювання – як картини, рукава та на нозі. Я дуже свідомо підходжу до їх вибору, вже років 6-7 у мене особистий майстер. Планую ще, але там достатньо велика робота», – розповів артист за лаштунками концерту «З Днем народження, Україно!»

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Олега Винника, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Ірини Білик, TAYANNA, Павла Зіброва, Руслани, ALEKSEEV, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Артем Пивоваров розповів, які тату прикрашають його тіло 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.08.2021 1642
Еще материалы раздела «Афіша»