<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.08.2021 659

Актриса серіалу «Люся Інтерн» Римма Зюбіна зізналась, що змусило її піти з театру, в якому вона грала 22 роки

30 серпня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 40-серійного комедійного серіалу «Люся Інтерн». Головну роль в ситкомі зіграла актриса Римма Зюбіна, яка відверто розповіла в програмі «Зірковий шлях», чому пішла з театру, де прослужила багато років.

Вже зовсім скоро глядачі каналу «Україна» побачать комедійний серіал «Люся Інтерн», головна героїня якого вирішила кардинально змінити своє життя. Так вийшло, що в кар'єрі актриси Римми Зюбіної теж відбулися зміни. Але це сталося ще до участі в ситкомі. Минулого року вона раптом звільнилася з Молодого театру.

За словами актриси, її усунули від ролі, яку вона грала 15 років. До того ж цю виставу багато років тому поставив її чоловік – відомий театральний режисер Станіслав Мойсеєв.

«Я працювала 22 роки в театрі на Прорізній, 17, – поділилась актриса Римма Зюбіна в інтерв’ю для каналу «Україна». – Я звернулась із запитанням, чому я не граю, чому в розкладі мене нема один місяць, другий, третій».

Виявляється, Римма Зюбіна залишилась без ролей через те, що дехто розпустив про неї неправдиві чутки.

«Я сказала, що не робила цього, я так ніколи не поводилась, – розказала актриса в програмі «Зірковий шлях», – я не могла собі цього дозволити, це неправда».

На неї наговорили, і Римма Зюбіна навіть знає, хто ця людина. Однак актриса вирішила не розбиратися й пішла з театру.

Через рік вона пробачила цій людині й навіть привітала з днем народження. Актриса написала, що не знає, чому її колега так зробив.

«Напевне, у тебе були свої причини для цього. Але я все одно вважаю тебе геніальним. Бо з тобою пройшло так багато життя на сцені, – написала актриса та доповнила: – Звісно, ти можеш послати мене на три букви. Мені просто важливо, щоб ти прочитав цей лист і знав, що я тебе все  одно люблю».

Актриса пішла з театру, а в 2021 році почала зніматися в комедійному серіалі, отримавши головну роль. Її героїня не побоялася ризикнути й почати все з чистого аркуша.

«Люся не боїться й живе так, як вона давно мріяла, – розказала Римма Зюбіна. – Моя героїня мені дуже близька своїм непереможним характером».

Дивіться прем'єру 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» 30 серпня на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Люся Інтерн» Римма Зюбіна зізналась, що змусило її піти з театру, в якому вона грала 22 роки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.08.2021 659
Еще материалы раздела «Афіша»