НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.08.2021 695

Актриса серіалу «Люся Інтерн» Римма Зюбіна зізналась, чому хотіла піти з дому

Актриса Римма Зюбіна зіграла головну роль в 40-серійному ситкомі «Люся Інтерн», який вийде 30 серпня на каналі «Україна». У програмі «Зірковий шлях» артистка розповіла, через кого вона була готова покинути рідний дім.

Відома актриса, яку люблять мільйони українців, порадує глядачів каналу «Україна» новою та дуже яскравою роллю в серіалі «Люся Інтерн». Чоловік її героїні Люсі Жук пішов до молодої коханки. Але Люся не впала в депресію й не розкисла. Навпаки! Вона вирішила здійснити свою мрію й повернутися до медицини. Опинившись серед молодих інтернів в терапевтичному відділенні, героїня ситкому навіть не уявляла, в які кумедні ситуації вона потрапить.

Люся Жук – відкрита людина, чим дуже схожа на Римму Зюбіну. До того ж, у житті актриси теж так трапилось, що вона була готова на несподіваний вчинок.

«Були такі моменти, що я просто хотіла піти з дому. Не від чоловіка, а від дитини. Тому що ми прокидаємося, все добре, а через 5 хвилин у нас вже вибух, – розповіла Римма Зюбіна в інтерв’ю для каналу «Україна». – Але зараз у мене з сином дуже класні стосунки. Даня – мій найкращий друг. Найкращий».

Це була справжня школа материнства. Сьогодні Римма Зюбіна добре розуміє сина й пишається ним. Вона навіть спокійно прийняла його рішення залишити навчання в Могилянці.

«Даня пішов працювати, і потім я сказала йому: «Сину, якщо тобі прийде повістка на фронт, ти підеш. Я відмазувати не буду», – розказала Римма Зюбіна. Даниїл працював деякий час, а потім сказав, що вирішив зайнятися режисурою.

Для Римми Зюбіної дуже важлива думка декількох людей щодо роботи. Серед них сьогодні її син Даниїл Моїсеєв.

Дивіться прем'єру 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» 30 серпня на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Люся Інтерн» Римма Зюбіна зізналась, чому хотіла піти з дому 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.08.2021 695
Еще материалы раздела «Афіша»