НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.08.2021 617

Суддя шоу «Співають всі!» Dj NANA розповіла, чому не хоче пишного весілля з Русланом Квінтою

21 серпня на телеканалі «Україна» вийде прем'єрний випуск вокального талант-шоу «Співають всі!» 100 зіркових експертів зберуться в одному місці, щоб оцінити молоді таланти, серед них і Dj NANA. На знімальному майданчику проєкту артистка розповіла, чого навчилася у стосунках із композитором Русланом Квінтою і чи планує пара весілля.

60fe61d4b3fc5_dsc_5178_05.08.21

За лаштунками масштабного талант-шоу «Співають всі!» Dj NANA відверто зізналась – після 10 років цивільного шлюбу з композитором Русланом Квінтою про велике весілля і мови бути не може. Пара обирає для себе зовсім іншу історію.

«Розпис – це формальність! Я виступала на стількох весіллях і весь час спостерігала, яка це робота для молодят, як вони переживають про те, хто поїв, хто посміхнувся... У цьому не встигаєш зрозуміти, що виходиш заміж за кохану людину. Тому для себе я вирішила, що моє весілля буде скромним розписом і все. Все-таки це таїнство для двох, на цьому я будую наші стосунки», – розповіла зірковий експерт шоу «Співають всі!» Dj NANA.

На таких речах артистка відмовляється робити собі ім'я, тому запевняє – якщо вони з Русланом все-таки наважаться оформити стосунки – не буде обкладинок журналів і прямих ефірів. Це залишиться тільки між ними.

Крім того, артистка розповіла, чого навчилась за час їхніх стосунків із відомим композитором.

«Я стала спокійнішою. Перестала приймати все занадто близько до серця, обурюватись, переживати. Але я до багатьох подій мого життя ставлюсь, як до досвіду. Роблю висновки і йду далі. Я була людиною настрою, і часом мої рідні від цього страждали. З Русланом я навчилась це контролювати, сприймаю якісь навіжені моменти, як частину себе, але не ранячи своїх близьких», – поділилася Dj NANA на знімальному майданчику каналу «Україна».

Як повідомлялось раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC в 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій буде виходити це музичне шоу. Переможець нового проєкту каналу «Україна» отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Суддя шоу «Співають всі!» Dj NANA розповіла, чому не хоче пишного весілля з Русланом Квінтою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.08.2021 617
Еще материалы раздела «Афіша»