<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Бізнес
Економіка
06.08.2021 1452

В Україні введуть податок на необґрунтовані витрати українців

Кабінет міністрів готує для внесення до Верховної Ради законопроект про так звані непрямі методи податкового контролю. Згідно з документом, податкова зможе уточнювати походження коштів, спрямованих на придбання цінних активів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заява голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податків та митної політики Данила Гетманцева.

За його словами, зараз проект закону знаходиться в стадії розробки, надалі Кабмін передасть його на розгляд до парламенту.

"Якщо людина не зможе відповісти або показати декларацію про амністію, то вона буде змушена доплатити податок на витрати, які не може пояснити", - заявив Гетманцев.

Він також додав, що Україна як відкрита країна повинна слідувати цивілізованим правилам. У зв'язку з цим нардеп порекомендував українцям скористатися податковою амністією.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні введуть податок на необґрунтовані витрати українців 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
06.08.2021 1452
Еще материалы раздела «Економіка»