<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
07.08.2021 659

Експерти сказали, коли очікувати долар по 30

За прогнозом аналітиків Київської школи економіки, курс гривні цьогоріч буде на рівні 28,20 за долар.

Про це йдеться у їхньому прогнозі.

«У кінці 2021 року курс гривні до долара становитиме 28.2 грн. за дол. США, після чого щорічно знецінюватиметься темпами не вищими за 3%. Наприкінці 2023 року курс гривні збільшиться до 30 грн за дол. США», - йдеться у дописі.

Експерти KSE вважають, що випробуванням для гривні стане вересень цього року, періоду максимальної виплати зовнішнього боргу в 3 млрд доларів США.

"Вкупі з високою інфляцією виплата боргів обумовлюватиме знецінення гривні після тимчасового укріплення у липні-серпні цього року", - прогнозують у KSE.

Оценка материала:

5.00 / 1
Експерти сказали, коли очікувати долар по 30 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
07.08.2021 659
Еще материалы раздела «Економіка»