<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україноювсі новини дня
Політика
Європа
10.08.2021 463

ЄС збільшив допомогу з вакцинації шести країнам "Східного партнерства". В списку і Україна

Євросоюз збільшив з 40 млн до 75 млн євро пакет допомоги з підтримки вакцинації в шести країнах "Східного партнерства". До списку увійшла і Україна.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресреліз Єврокомісії.

"Комісія сьогодні збільшила з 40 млн до 75 млн євро свій пакет допомоги для отримання безпечних і ефективних вакцин проти COVID - 19 і прискорення прищепних кампаній в шести країнах "Східного партнерства", - йдеться в документі.

Крім України до списку увійшли:

  • Азербайджан;

  • Вірменія;

  • Білорусь;

  • Грузія;

  • Молдова.

У Єврокомісії відзначили, що новий пакет допомоги в розмірі 35 млн євро дозволить істотно розширити доступ до вакцин країнам "Східного партнерства" на тлі глобального дефіциту препаратів.

"Ця допомога доповнює підтримку ЄС ініціативи COVAX", - уточнили в комісії.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС збільшив допомогу з вакцинації шести країнам "Східного партнерства". В списку і Україна 5.00 5 1
Політика / Європа
10.08.2021 463
Еще материалы раздела «Європа»