НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.08.2021 491

ВООЗ почала тестування трьох ліків від COVID-19

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) почала міжнародні випробування трьох препаратів для лікування тяжких випадків COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба організації.

Йдеться про ліки, які вже використовують для лікування інших хвороб:

  • Артесунат (від тяжких форм малярії);
  • Іматиніб (від деяких видів раку);
  • Інфліксімаб (від деяких імунних розладів).

Ці препарати відібрала група незалежних експертів завдяки «потенціалу в зниженні ризику смерті госпіталізованих пацієнтів з COVID-19».

«Пошук більш ефективних і доступних терапевтичних засобів для пацієнтів з COVID-19 залишається нагальною потребою, і ВООЗ пишається тим, що очолює ці глобальні зусилля», — заявив генеральний секретар ВООЗ Тедрос Гебреєсус.

Тестування ліків відбуваються в межах програми Solidarity PLUS, яка об’єднує тисячі дослідників з більш ніж 600 лікарень в 52 країнах.

Оценка материала:

5.00 / 1
ВООЗ почала тестування трьох ліків від COVID-19 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.08.2021 491
Еще материалы раздела «Суспільство»