<
НОВИНИ ДНЯ: Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш поясниввсі новини дня
12.08.2021 1167

В Укрзалізниці оголосили Велике будівництво

Новий в.о. голови правління Укрзалізниця Олександр Камишин пообіцяв, що в компанії починається Велике будівництво.

Про це повідомляється на сайті УЗ у четвер, 12 серпня.

Зазначено, що сьогодні міністр інфраструктури Олександр Кубрак представив Камишина залізничникам.

"Укрзалізниця колись була потужною компанією, і я пам'ятаю ті часи. Але, на жаль, останні роки її стан тільки погіршувався. Моє завдання - переламати негативну тенденцію занепаду залізниці і повернути їй колишню міць, а залізничникам - престижність професії. Тому в Укрзалізниці починається Велике будівництво. Мені потрібна хороша команда, і кожен з вас отримає можливість стати її частиною", - сказав Камишин.

Своєю чергою, Кубрак окреслив наступні пріоритетні завдання, які стоять перед новим керівництвом:

  • підвищення тарифів на вантажні перевезення,

  • налагодження закупівлі електроенергії безпосередньо у виробника - ДП Енергоатом,

  • залучення на український ринок міжнародних інвесторів та закупівля нових поїздів і локомотивів, як в українських, так і в іноземних виробників, в умовах локалізації виробництва.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Укрзалізниці оголосили Велике будівництво 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
12.08.2021 1167
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»