<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.08.2021 795

Хто увійшов до нової десятки шоу «Співають всі!»? Відкриваємо імена

21 серпня о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра нового грандіозного талант-шоу «Співають всі!» Оцінюватиме здібності учасників наймасштабніше в нашій країні журі. Канал «Україна» розкриває імена дев'ятої десятки суддів – ними стали професіонали своєї справи Євген Літвінкович, Ігор Воєвуцький (Igor Yan), Олександр Лещенко, Артур Боссо, KALUSH, Сергій Костецький, Ярослава Руденко, Андрій Осадчук, Ольга Фомічова й Альона Савінова.

9LL9Yw4PSkaOXcwgehyQSNkeUpogL0c0OqPKo4ea_13.08.21

Артист і вокаліст Євген Літвінкович дивився адаптації всесвітньо відомого формату All Together Now в інших країнах, але впевнений, що саме українська версія буде по-справжньому народною.

«100 членів журі, найвідоміших людей України в одному місці – це як весілля, – сміється артист. – При цьому йде дуже активне обговорення учасників, одне одного, всіх, такий народний переполох. Це дуже весело і дійсно затягує. Один випуск ми знімали цілий день, і коли вийшли з павільйона, були здивовані, що надворі вже ніч – так швидко пролетів час».

Виступити перед таким масштабним журі професіоналів – завдання не з легких, каже співак, музикант і актор Ігор Воєвуцький (Igor Yan). До того ж вражає різноманітність музичних напрямків, у яких працюють експерти проєкту «Співають всі!», тому артист вважає, що достукатися до кожного із «сотні» учасникам буде дуже непросто.

Хореограф і режисер Олександр Лещенко згоден з думкою свого колеги, але каже, що труднощі йому не страшні. Тож якщо б Олександру запропонували спробувати себе в ролі конкурсанта, він би погодився.

«Якщо ти фанат своєї справи, багато труднощів відпадуть самі собою. Головне – не нав'язувати собі якийсь образ, залишатися самим собою, зберігати самобутність. Навіть якщо комусь це здається дивним, не слухати нічию думку і рухатися тільки вперед», – зазначає Олександр Лещенко.

Сучасний артист повинен володіти не тільки сильним голосом, твердять експерти проєкту. Щоб стати затребуваним у професії, цього мало. Уміння триматися на сцені, взаємодіяти з публікою, генерувати і втілювати в життя сміливі ідеї не менш, а часом і більш важливі, ніж вокальні дані.

«Для мене людина, яка виходить на сцену – це не просто вокаліст. Це і харизма, і культура, і вокал. Людина на сцені – це артист, в якому важлива кожна деталь», – впевнений співак Артур Боссо.

Поділяє цю думку і фронтмент гурту KALUSH Олег Псюк: «Я правдивий суддя і не буду замовчувати, якщо щось не гармонійно. Але якщо учасник сподобається мені, викладеться наповну, то, звісно, я віддам йому свій голос. Окрім вокалу, харизма відіграє важливу роль. Як людина проживає свою пісню, як грає і як говорить».

Хореограф, вокаліст і шоумен Сергій Костецький сам викладає, тому підказуватиме учасникам, на що варто звернути увагу, щоб стати артистом. Його роль на проєкті, запевняє Сергій, – спрямовувати таланти на правильний шлях.

Заслужена артистка України Ярослава Руденко строга до себе, тому буде так само ставитися до всіх виконавців, які вийдуть на сцену проєкту.

«Мені було б дуже приємно, якби учасник працював у такому ж стилі, як і я. Тобто співав українські народні пісні або авторські, але народного напрямку. Крім того, виконавець може підкорити мене своєю харизмою і унікальністю», – каже Ярослава Руденко.

А ось для Андрія Осадчука кар'єра співака вже позаду. Зараз він успішний автор і композитор, пісні якого виконують топові артисти країни. Але Осадчук хоче допомагати і талановитій молоді робити свої перші кроки в шоу-бізнесі.

«Цей проєкт розпочався в найкращий для мене час, тому що в останні роки я сам робив те, чим займається зараз журі – підтримкою молоді, допомагаю як автор пісень. Запрошення в суддівське крісло – велика честь для мене, я вперше буду по той бік сцени. І дуже символічно, що в перший знімальний день проєкту «Співають всі!» у мене народилася донька», – зізнався Андрій Осадчук.

Заслужена артистка України, солістка Національної Опери України Ольга Фомічова також з радістю погодилась долучитись до журі проєкту, адже вважає, що складне мистецтво опери насправді доступне масам і це може бути модно, стильно та молодіжно.

«Успіх співака-виконавця тільки на 10% складається з таланту і на 90% з працьовитості і роботи над собою. Тому в учасниках хотіла б побачити "іскру таланту", великий творчий потенціал, а також бажання працювати і розвиватися», – каже Ольга Фомічова.

За словами вокального коуча Альони Савінової, проєкт «Співають всі!» ще раз підтверджує переконання в тому, що можливість співати має кожен. Найголовніше – щоб голос відображав саме ту особливу внутрішню енергію, яку несе в собі співак. І якщо вона справжня – її бачиш навіть із закритими очима.

«Формула успіху у кожного своя і часто вона залежить від мети і сутності самого виконавця. Хтось приходить, щоб вразити суддів неймовірним голосом, шаленою харизмою, хтось прийшов за досвідом або щоб кинути виклик самому собі. Бажання різні, але їх об'єднує головне – можливість бути почутими», – прокоментувала Альона Савінова.

Нагадаємо, згідно з правилами шоу «Співають всі», завдання учасника – виконати композицію на сцені так, щоб якомога більше членів журі встали і підспівували йому. Що гучніше звучить хор «сотні», то більше шансів у конкурсанта дійти до фіналу, поборотися за перемогу і грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Ведучим грандіозного проєкту «Співають всі!» стане популярний шоумен, зірка гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Хто увійшов до нової десятки шоу «Співають всі!»? Відкриваємо імена 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.08.2021 795
Еще материалы раздела «Афіша»