<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже заразвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.08.2021 763

Лілія Ребрик зізналась, коли вперше відчула себе незалежною

Ведуча грандіозного концерту «З Днем народження, Україно!», який вийде 24 серпня о 17:40 на каналі «Україна», Лілія Ребрик відверто розповіла, як у 26 років наважилась взяти великий кредит на квартиру і зуміла виплатити його раніше терміну.

Зараз Лілія Ребрик – щаслива дружина і мама двох доньок. Та у далекому 2007-му вона ще була незаміжньою. І саме тоді ведуча програми «Ранок з Україною» наважилась взяти свій перший кредит на квартиру.

«Мені було 26 років. Пам’ятаю очі тата, поважної людини, майора тоді ще міліції, у яких був страх, коли я йому про це розповіла. Але це було моє рішення, моя ініціатива, моя ідея. Я сказала, що хочу працювати на свою оселю, а не платити комусь у кишеню. Це така перша залежність від банку, але незалежність внутрішня, дорослість, відповідальність, яка повністю на тобі», – зізналась ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик.

Хоч кредит був і немалий, Лілії вдалось виплатити його раніше терміну. Телезірка каже – він мотивував її працювати і заробляти ще більше.

«Першою людиною, яка дізналась, що я виплатила кредит, був Андрій (Андрій Дикий, на той момент ще не чоловік Лілії – ред.) Ми тоді якраз танцювали разом. Я була така рада – прийшла на репетицію і розповіла йому, а він порадів за мене», – пригадала ведуча святкового концерту «З Днем народження, Україно!»

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Олега Винника, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Ірини Білик, Артема Пивоварова, TAYANNA, Павла Зіброва, Руслани, ALEKSEEV, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Лілія Ребрик зізналась, коли вперше відчула себе незалежною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.08.2021 763
Еще материалы раздела «Афіша»