Життя та Стиль
Суспільство
Смак дитинства: як приготувати печиво "через м'ясорубку"
Печиво з м’ясорубки — це зручний і перевірений спосіб швидко приготувати домашню випічку.
Якщо у вас вдома досі лежить стара м’ясорубка — не поспішайте ховати її на далекі полиці. Для багатьох печиво з м’ясорубки — спогади з дитинства. Бабуся прокручувала його просто на очах. Воно виходило хрумке, ніжне і дуже ароматне. Рецепт випічки дуже простий та легкий у приготуванні. Про це повідомляють Контракти.UA.
ТСН.ua підготував рецепт від кулінарки Лілії Цвіт.
Інгредієнти
- 200 г вершкового масла
- 550–600 г борошна
- 2 ч. л. розпушувача
- 100 г майонезу
- 160 г цукру
- 3 яйця
Приготування
- До просіяного борошна додайте масло і розпушувач. Перетріть масу до борошняної крихти.
- Після цього додайте яйця, цукор і майонез. Замішуємо густе, еластичне тісто.
- Пропускайте тісто через м’ясорубку без ножа та обрізайте ножем бажаний шматок.
- Викладіть печиво на деко та поставте до розігрітої духовки.
- Випікайте за температури 180 градусів 20–30 хвилин.
Нагадаємо, ми ділилися рецептом печива з гарбузом і горіхами.






