НОВИНИ ДНЯ: Пєсков натякнув на "нову можливість" завершення війни: що його вразило у стратегії США  Україна заморозила активи головного придністровського "олігарха", - ЗМІ  Ракети Taurus для України: чому у Німеччині затягують з рішенням  В Україні планують збільшити кількість військових капеланів  Чи будуть морози та сніг в Україні цієї зими — прогноз синоптикині  У Держдепі США засумнівалися у партнерстві з Євросоюзом: за що критикують  Закупівля американської зброї для України: Сибіга розкрив, скільки країн долучилисявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2025 533

Смак дитинства: як приготувати печиво "через м'ясорубку"

Печиво з м’ясорубки — це зручний і перевірений спосіб швидко приготувати домашню випічку.

77752598f7e30e9c49e522466e942fcb_06.12.25

Якщо у вас вдома досі лежить стара м’ясорубка — не поспішайте ховати її на далекі полиці. Для багатьох печиво з м’ясорубки — спогади з дитинства. Бабуся прокручувала його просто на очах. Воно виходило хрумке, ніжне і дуже ароматне. Рецепт випічки дуже простий та легкий у приготуванні. Про це повідомляють Контракти.UA.

ТСН.ua підготував рецепт від кулінарки Лілії Цвіт.

Інгредієнти

  • 200 г вершкового масла
  • 550–600 г борошна
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 100 г майонезу
  • 160 г цукру
  • 3 яйця

Приготування

  1. До просіяного борошна додайте масло і розпушувач. Перетріть масу до борошняної крихти.
  2. Після цього додайте яйця, цукор і майонез. Замішуємо густе, еластичне тісто.
  3. Пропускайте тісто через м’ясорубку без ножа та обрізайте ножем бажаний шматок.
  4. Викладіть печиво на деко та поставте до розігрітої духовки.
  5. Випікайте за температури 180 градусів 20–30 хвилин.

Нагадаємо, ми ділилися рецептом печива з гарбузом і горіхами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Смак дитинства: як приготувати печиво "через м'ясорубку" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2025 533
Еще материалы раздела «Суспільство»