<
НОВИНИ ДНЯ: На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛКвсі новини дня
Політика
Україна
16.08.2021 1090

МЗС закликало українців негайно виїхати з Афганістану

Екстрене засідання Ради безпеки ООН просить скликати Афганістан.

Ситуацію в країні місцева влада називає критичною. Повідомляють про тисячі вбитих і поранених внаслідок нещодавніх атак талібів. Рух «Талібан» завойовує в Афганістані нові території і вже захопив два найбільші після столиці міста: Кандагар і Герат. Бойовики пожвавилися на тлі виведення військового контингенту США з Афганістану – американці базувалися там 20 років.

Тепер терміново направляють до Кабула 3 тисячі військових для евакуації представників дипмісії. Інших громадян США закликають негайно виїхати поки ще працює аеропорт. Так само вивозитиме своїх громадян і Велика Британія. Міністерство закордонних справ українцям рекомендує покинути Афганістан і утриматися від поїздок туди – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
МЗС закликало українців негайно виїхати з Афганістану 5.00 5 1
Політика / Україна
16.08.2021 1090
Еще материалы раздела «Україна»