<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
17.08.2021 731

В Афганістані вже понад 150 українців чекають евакуацію, - Кулеба

В Афганістані вже понад 150 українців звернулися за допомогою до дипломатів і попросили допомоги у поверненні додому. Серед громадян України, які працювали в країні за контрактом, бізнесмени і гостювали у родичів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу.

"Свіжі дані: 153 українці звернулися до дипломатів і попросили допомоги в поверненні додому", - написав Кулеба в Facebook.

За його словами, це громадяни України, які працювали на військовій базі за контрактом, українці афганського походження, родичі, бізнесмени.

"Найскладніше зараз - це їм дістатися до аеропорту Кабула", - зазначив міністр.

Зазначимо, секретар РНБО Олексій Данілов оголосив про відправлення до Афганістану ще одного літака для евакуації українців.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Афганістані вже понад 150 українців чекають евакуацію, - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
17.08.2021 731
Еще материалы раздела «Україна»