НОВИНИ ДНЯ: Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"  Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
19.08.2021 570

Війна на Донбасі: шість обстрілів, загинув боєць ЗСУ

Протягом минулої доби, 18 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації. У четвер з опівночі - також три: загинув один захисник.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, поблизу Широкиного противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.

Біля Водяного, що на Приазов’ї, російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Опитного ворог вів вогонь з мінометів 120-го калібру.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Станом на 7 годину ранку, 19 серпня, зафіксовано також 3 порушення режиму припинення вогню.

У напрямку Новоолександрівки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї. Біля Кримського противник обстріляв наші позиції з мінометів 120-го калібру. Неподалік Нью-Йорку ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

В результаті ворожого обстрілу один військовий дістав вогнепальне поранення несумісне з життям.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: шість обстрілів, загинув боєць ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
19.08.2021 570
Еще материалы раздела «Україна»