<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.08.2021 432

Вакцинація дітей

Велика Британія дозволила щеплювати проти коронавірусу дітей 12 років вакциною Moderna. В уряді заявили, що вона цілком безпечна і ефективна для них.

До цього дітям можна було робити ін’єкції Pfizer. В Італії цими препаратами почали імунізувати підлітків у Центрах вакцинації. Кажуть – лише загальний імунітет проти вірусу дасть змогу не зачиняти шкіл і учні зможуть знову повернутися за парти.

«Я вакцинувалася, бо хочу почуватися в безпеці, коли буду бачитися з друзями і зможу ходити до школи. Нарешті нам дозволили, як дорослим, робити щеплення», – розповіла школярка Еліс Джианні в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Вакцинація дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.08.2021 432
Еще материалы раздела «Суспільство»