<
НОВИНИ ДНЯ: Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.08.2021 610

Актриса серіалу «Люся Інтерн» Римма Зюбіна оголосила пошук колишнього чоловіка в соцмережах

30 серпня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра ситкому «Люся Інтерн». Римма Зюбіна зіграла в комедійному серіалі головну роль. Одного разу актриса написала в соцмережі пост про те, що шукає колишнього чоловіка. Чому зірка це зробила, хто відгукнувся на її пост і як відреагували колеги на те, що відбулося далі на її сторінці?

5cf0ae4d0a90ed19bfcb7e3fa1e71cfd-quality_70Xresize_cr_19.08.21

За сюжетом комедійного серіалу «Люся Інтерн» чоловік головної героїні пішов від неї до молодої коханки. І коли почали шукати актора на цю роль, Римма Зюбіна вирішила допомогти кастингу. Тому незабаром на її сторінці з'явився пост.

«Шукаємо колишнього чоловіка, – написала Римма Зюбіна в соцмережі. – Чоловік імпозантний, статний, серйозний. Роль: хірург лікарні. Потрібні тільки професійні актори або ті, в кого великий досвід зйомок у головних ролях!»

Незабаром в директ зірки серіалу посипалася величезна кількість листів. Від чоловіків не було відбою! «Доброго дня, я – чоловік Римми Зюбіної», – писали вони актрисі.

У знімальної групи та акторів проєкту «Люся Інтерн» є свій закритий чат «Ляпи Люсі», в якому вони викладають смішні фото, історії та відео зі зйомок. Римма Зюбіна скидала туди фото претендентів на роль колишнього чоловіка. Але цих знімків було дуже багато, тому в чаті навіть з'явилася жартівлива фраза: «Люсю, вимкніть, будь ласка, світло. Вони на світло лізуть».

Хто все ж таки зіграє роль колишнього чоловіка Люсі Жук, глядачі дізнаються вже цієї осені.

Дивіться прем'єру 40-серійного серіалу «Люся Інтерн» 30 серпня о 18:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Люся Інтерн» Римма Зюбіна оголосила пошук колишнього чоловіка в соцмережах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.08.2021 610
Еще материалы раздела «Афіша»