<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в історії: шокувальні деталі справи американського злочинця Трампа  У Зеленського підтвердили дозвіл бити по території РФ американською зброєю  Дощ, місцями гроза та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 2 червня  Нестійка погода: українцям дали прогноз на початок літа  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Україна
19.08.2021 543

Зеленський висловився про можливий другий термін президентства

Президент України Володимир Зеленський заявив, що поки рано говорити про можливість його висунення на другий президентський термін.

Про це повідомляє Новое время, яке наводить уривки інтерв'ю глави держави для Washington Post, Libération, Новой газеты і Funke Mediengruppe.

Президент відзначив, що хотів би ще закінчити деякі починання.

"Я не зробив те, що хочу, просто. Я сам для себе винен якісь речі: домовлятися ще із собою, із внутрішнім світом", - відзначив Зеленський.

На питання, чи розглядає він можливість другого терміну, глава держави відповів ствердно.

"Я не просто розглядаю таку можливість, чесно кажучи, я хочу деякі речі закінчити. І якщо я відчую, що я не можу, навіть просто мені нецікаво - це не моя амбіція", - сказав Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський висловився про можливий другий термін президентства 5.00 5 1
Політика / Україна
19.08.2021 543
Еще материалы раздела «Україна»