<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
20.08.2021 456

В Києві вже подано понад три тисячі заявок на спецперепустки

Стало відомо, скільки вже подано заявок на спецперепустки у транспорт Києва. У КМДА повідомили, що подано понад три тисячі заявок.

Про це заявив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба, повідомляє пресслужбу міської ради.

За його словами, місто опрацьовує механізм, як зможуть користуватися громадським транспортом пільгові категорії, які їздять за посвідченнями. А також кияни, які потребують медичних процедур і соціальні працівники, які доглядають за хворими.

"Підприємства столиці активно реєструються в системі (оформлення спецперепусток для користування громадським транспортом, - ред.), подано понад три тисячі заявок", - повідомив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Києві вже подано понад три тисячі заявок на спецперепустки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
20.08.2021 456
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»