<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.08.2021 699

У День Незалежності канал «Україна» покаже прем’єру картини «Олена і капітан»

У вівторок, 24 серпня, о 12:50 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійного фільму «Олена і капітан» виробництва компанії «Фільмстрім» на замовлення каналу. Головну роль в картині виконає популярна актриса Дар’я Трегубова.

Olena_i_kapitan2_1_25.08.21

Олена Павлова веде успішне, як їй здається – цілком щасливе життя. Форс-мажорні обставини змушують її переглянути свої орієнтири. Зустріч з людиною, чию долю вона колись мимоволі зламала, з людиною, яка має право ненавидіти Олену, виявляється найважливішою зустріччю в її житті. Вона приносить те єдине, чого жінці так не вистачало – кохання...

За словами виконавиці ролі Олени, актриси Дар’ї Трегубової, колись її героїня працювала слідчим, але, розчарувавшись у системі, кардинально змінила діяльність і стала займатися бізнесом.

«Олена – людина дуже порядна і не орієнтована на сувору ієрархію, яка панує у виконавчій системі. Вона стала слідчим дуже юною, але зрозуміла, що це не її. Зараз вона успішна бізнесвумен, яка свого часу пожертвувала особистим життям заради побудови кар'єри. Навіть ми, актори, коли дуже активно знімаємось, забуваємо про якесь життя поза кадром. Але, як і кожній людині, Олені, жінці, яка займається серйозним бізнесом в чоловічому світі, хочеться кохання і дітей», – розповіла Дар’я Трегубова.

Також у картині знялися актори Олександр Пашков, Слава Красовська, Дар'я Єгоркіна, Віктор Васильєв, Максим Радугін, Владислав Мамчур.

Режисер-постановник – Микола Михайлов. Оператор-постановник – Вася Сікачинський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Вадим Жук. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась компанія «Фільмстрім». Зйомки проходили в Києві та Київській області цього року.

Дивіться прем'єру 4-серійної картини «Олена і капітан» у вівторок, 24 серпня, о 12:50 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У День Незалежності канал «Україна» покаже прем’єру картини «Олена і капітан» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.08.2021 699
Еще материалы раздела «Афіша»