<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.08.2021 529

«Чорні ребра у карпатському меду з паприкою»: Григорій Герман поділився ідеальним рецептом до святкового столу

У вівторок, 24 серпня, канал «Україна» покаже спеціальний випуск улюбленої програми мільйонів українців «Ранок з Україною», присвячений 30-річчю Незалежності України. Відомий кулінар і ведучий Григорій Герман розповість про унікальні українські продукти та поділиться кращими рецептами до святкового столу, одним із яких будуть ребра під особливим маринадом.

611b9299457e6_german_25.08.21

У святковому випуску «Ранку з Україною» ведучі Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч, Марія Мельник і Григорій Герман відкриють глядачам маловідомі факти про нашу країну. А головний кулінарний експерт каналу «Україна» Григорій Герман здивує незвичайними знахідками. Телеведучий розповість про якісні вітчизняні продукти, які поки не були представлені широкій аудиторії і приготує з них смачні святкові страви. Цим рецептом телезірка поділився, щоб глядачі каналу «Україна» змогли приготувати реберця разом із ним.

Для приготування реберець у карпатському меду з паприкою вам знадобляться:

Свинячі ребра – 800 г

Цибуля червона – 2 шт.

Часник – 6 зубчиків

Лемонграс – 1 шт.

Імбир – 3 см

Чилі перець – 2 шт.

Лист лайма – 6 шт.

Аніс – 2 зірочки

Коріандр – 1 ч.л.

Кунжут – 1 ч.л.

Насіння фенхелю – 1 ч.л.

Паприка – 4 ст.л.

Перець сичуанський – 1 ч.л.

Кориця – 1 палички

Темний соєвий соус – 100 г

Оцет – 50 мл

Мед – 100 г

Кунжутна олія – 100 г

Лайм – 1 шт.

Промити ребра і промокнути їх паперовими серветками. Змішати всі інгредієнти для маринаду. Гарно змастити ним ребра і залишити маринуватися протягом 2 годин. Запікати у духовці при температурі 160 градусів протягом 2-х годин.

Дивіться святковий випуск «Ранку з Україною» у вівторок, 24 серпня, на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Чорні ребра у карпатському меду з паприкою»: Григорій Герман поділився ідеальним рецептом до святкового столу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.08.2021 529
Еще материалы раздела «Афіша»