НОВИНИ ДНЯ: До України повертається тепло, але пощастить не всім: погода вихідними, 5-6 жовтня  "Український легіон" у Польщі розпочав набір новобранців: скільки заявок надійшло  Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській області  Лукашенка звинуватили в злочинах проти людяності: що чекає на білоруського диктатора  Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.08.2021 570

Форму української збірної на Олімпіаді 2020 визнали однією з найкращих!

Форму української збірної для Олімпіади 2020 в Токіо визнали однією з найкращих за версією американського видання People. Таку відзнаку крім України отримали екіпіровки збірних США, Великобританії, Австралії, Нідерландів, Італії.

Про це повідомив Національний Олімпійський комітет України, передає РБК-Україна.

Авторитетне видання назвало нашу форму новаторською і водночас зручною та практичною.

До слова, під час розробки екіпірування долучилися і самі спортсмени, разом з Комісією атлетів Національного олімпійського комітету.

Форма виготовлена з легких, прозорих тканин, з урахуванням кліматичних умов Токіо. А кольорова гама, яка використовується в колекції, за задумом розробників, вміло поєднує традиційні синьо-жовті кольори з ніжною палітрою, що символізує надію і віру.

На спинці курток зобразили тризуб і Олімпійські кільця з світловідбиваючого матеріалу.

Для довідки:

Олімпіада 2020 проходила в Токіо з 23 липня по 8 серпня. Українці здобули 19 нагород - 1 золоту, 6 срібних і 12 бронзових, посівши в загальному заліку 44-те місце з 206 команд-учасниць.



Оценка материала:

5.00 / 1
Форму української збірної на Олімпіаді 2020 визнали однією з найкращих! 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.08.2021 570
Еще материалы раздела «Суспільство»