<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.08.2021 695

KSE прогнозує вихід України з "зеленої" зони вже у вересні

Керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки Юрій Ганиченко прогнозує, що Україна найближчим часом вийде із "зеленої" зони карантину.

Це може статися вже через 2-3 тижні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Ганиченка в ефірі "24 каналу".

За його словами, ризик спалаху наразі є великим, він нікуди не дівається, а лише збільшується.

"Ми очікуємо, що у першій половині вересня Україна вже може з великою імовірністю вийти із "зеленого" рівня і ми побачимо знову кольорові регіони з різними рівнями епідеміологічної небезпеки, - наголосив Ганиченко.

Він пояснив, що така ситуація може статись через зменшення контролю над поширенням захворюваності. За нього відповідає так званий "коефіцієнт виявлення випадків", тобто скільки із протестованих тестів є позитивними.

Наразі понад 3% зі всіх є позитивними. Якщо Україна дійде до 4%, то саме тоді вона поступово виходитиме із зеленого рівня епідеміологічної небезпеки.



Оценка материала:

5.00 / 1
KSE прогнозує вихід України з "зеленої" зони вже у вересні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.08.2021 695
Еще материалы раздела «Суспільство»