НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
27.08.2021 1096

МХП відмовилася від бренду Наша Ряба

Голова правління та мажоритарний акціонер агрохолдингу МХП Юрій Косюк заявив, що компанія відмовляється від використання логотипу «Наша Ряба».

«Новина, якою я хочу поділитися, дуже вас здивує. Я вирішив зараз відмовитися від використання логотипу «Наша Ряба» на нашій продукції», — написав він в Facebook.

Тепер МХП продаватиме курятину під брендом «Та сама курочка».

«Ми виставили 20 цифрових копій логотипу «Наша Ряба» у NFT-форматі на найбільшій у світі криптовалютній біржі Binance на честь кожного року існування бренду і відкриємо аукціон», — додав Косюк.

Оценка материала:

5.00 / 1
МХП відмовилася від бренду Наша Ряба 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
27.08.2021 1096
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»