НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Бізнес
Технології
28.08.2021 2419

Турецький БПЛА з українським двигуном готують до передачі силам безпеки

Турецький БПЛА Akıncı, на якому встановлено двигун українського виробництва, проходить останні випробування до передачі силам безпеки, яка запланована на 29 серпня.

630_360_1625829250-707_28.08.21

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці виробника цих БПЛА - турецької компанії Baykar Makina у Твіттері.

«Готуємо Bayraktar Akıncı до вильоту з гнізда... Останні три дні до передачі БПЛА Bayraktar Akıncı, який буде незламним охоронцем нашого неба, силам безпеки», - йдеться у повідомленні.

На сторінці розміщено відео тривалого процесу випробувань, тестування та підготовки БПЛА Akıncı.

Як повідомляв Укрінформ, турецька військова компанія Bayrak Makina нині використовує українські двигуни у виробництві безпілотників нового покоління Аkıncı, а надалі планує встановлювати їх на всю продукцію компанії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Турецький БПЛА з українським двигуном готують до передачі силам безпеки 5.00 5 2
Бізнес / Технології
28.08.2021 2419
Еще материалы раздела «Технології»