<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експертавсі новини дня
28.08.2021 682

Постачальник "останньої надії" підвищив ціну за газ на вересень

Газопостачальна компанія Нафтогаз України як постачальник "останньої надії" підвищила на 22 коп до 12 грн ціну одного кубометра природного газу для побутових споживачів.

Про це повідомляє ЛІГА.net. В ціну включено ПДВ, але не вартість доставлення.

Як постачальник "останньої надії" ГК Нафтогаз України обслуговує 600000 клієнтів у Донецькій, Херсонській, Полтавській областях, у містах Кременець (Тернопільська область), Мелітополі і Мелітопольському районі (Запорізька область), Коростишеві та Коростишівському районі (Житомирська область), Шепетівці (Хмельницька область).

Річний тариф ГК Нафтогаз України залишається на рівні 7,96 грн за кубометр.

Згідно з опублікованими тарифами газопостачальних компаній на вересень, ціна газу для побутових споживачів за річним тарифом коливається від 7,80 грн до 13,5 грн за кубометр.

Нагадаємо, постачальник "останньої надії" – компанія, яка зобов'язана протягом 60 днів доставити газ споживачеві, якщо він залишився без постачальника цього ресурсу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Постачальник "останньої надії" підвищив ціну за газ на вересень 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
28.08.2021 682
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»