<
НОВИНИ ДНЯ: У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Україна
28.08.2021 845

РФ намагається зірвати переговори Зеленського і Байдена

Росія шляхом загострення ситуації на Донбасі намагається зірвати переговори президента України Володимира Зеленського з президентом США Джо Байденом.

Про це повідомляє Українська делегація в Тристоронній контактній групі на своїй сторінці у Facebook.

"Завданням противника є спровокувати нас на НЕ-адекватну відповідь, а потім на своєму вищому рівні заявити про "... агресивні дії України" і створити напругу, в ідеалі - зірвати відповідні переговори президента України з президентом США про подальші шляхи врегулювання конфлікту, в тому числі - на тему участі США в такому врегулюванні", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що на тлі й під час візиту президента Зеленського до США бойова активність з боку противника може бути збільшена, і до цього треба бути готовими.

Нагадаємо, російські найманці з ранку 28 серпня гатили з артилерії по Авдіївці.

За словами свідків, бойовики влучили у завод металоконструкцій, що спричинило пожежу. Працівників станції Авдіївка та пасажирів було евакуйовано в укриття. У зв’язку з обстрілами залізничний рух у Донецькій області упродовж трьох днів буде курсувати з обмеженнями.

В результаті поранено та отримали бойові травми дев'ять українських військовослужбовців.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ намагається зірвати переговори Зеленського і Байдена 5.00 5 1
Політика / Україна
28.08.2021 845
Еще материалы раздела «Україна»