НОВИНИ ДНЯ: В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярніші  Чи становлять китайські "друзі миру" загрозу формулі миру України: оцінка експерта  До України повертається тепло, але пощастить не всім: погода вихідними, 5-6 жовтня  "Український легіон" у Польщі розпочав набір новобранців: скільки заявок надійшло  Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській областівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.08.2021 580

Митрополит Епіфаній відслужив панахиду за загиблими у боротьбі за незалежність

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній відслужив панахиду за загиблими у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це повідомляє Православна церква України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що настоятель ПЦУ у День пам’яті захисників України, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, очолив панахиду біля «Стіни пам’яті» на мурах Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Як повідомлялося, 29 серпня в Україні вшановують День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Сьогодні від самого ранку до Стіни пам’яті на Михайлівській площі йдуть люди, щоб покласти квіти та помолитися за тих, хто віддав життя за незалежність України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Митрополит Епіфаній відслужив панахиду за загиблими у боротьбі за незалежність 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.08.2021 580
Еще материалы раздела «Суспільство»