<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.08.2021 587

У «Ранку з Україною» з’ясували, які лайфхаки для малювання брів є найдієвішими

Ідеальні брови трафаретом, лінійкою, скотчем чи ниткою. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Анатолій Анатоліч дізнались, які лайфхаки краси з інтернету є найдієвішими для моделювання брів.

6129f56e7730f_30.08.21

Мода на брови змінюється мало не щороку, і для справжньої модниці важливо вміти їх малювати. А якщо не вмієш – на допомогу прийдуть лайфхаки з інтернету, перевірити які вирішили журналісти програми «Ранок з Україною».

Перший лайфхак – трафарет. Спеціальний трафарет для моделювання брів можна придбати у магазині чи в інтернеті. Коштують вони від 116 гривень. І в упаковці є аж 5 видів – вони відрізняють формою та розміром.

«Цей лайфхак дієвий. Трафарет допомагає рівно промалювати контури брів. Проте, його можна легко зробити власноруч. Для цього потрібен лише тонкий скотч, – коментує журналістка каналу «Україна» Карина Буюклі. – Навіщо витрачатись, купувати якісь трафарети, якщо їх можна просто зробити вдома?»

Наступний лайфхак – нитка. Нитку слід зафарбувати олівцем, а потім від кінчика носа промалювати середину, від якої з'єднати основні лінії. Таким чином брови виходять широкі, але однакової форми. Тож цей лайфхак працює, але за умови, що ви маєте вранці багато вільного часу і готові проявити свої здібності в геометрії.

Третя порада з інтернету – лінійка для брів. Такий трафарет схожий на окуляри для кінотеатру. Конструкцію слід вирівняти і промалювати брови по трафарету, проте це виявилось не зовсім легко.

«Ми довго не могли зрозуміти, як працює ця лінійка, а після експерименту брови довелось намалювати самостійно. Проте часу та нервів на перевірку цього лайфхаку пішло чимало!» – коментує журналістка.

Дієвим і простим у застосуванні виявився засіб із трафаретами. Брови малюються швидко, легко і форму можна підібрати таку, яка вам личить. А всі інші – складні та нелогічні у застосуванні.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» з’ясували, які лайфхаки для малювання брів є найдієвішими 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.08.2021 587
Еще материалы раздела «Афіша»