<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.08.2021 1320

«Головне в житті – сім'я»: актор серіалу «Клятва лікаря» Валерій Ніколаєв розповів, що допомагає йому ніколи не опускати руки

У понеділок, 30 серпня, о 21:00 телеканал «Україна» покаже прем'єрні серії мелодрами «Клятва лікаря». Популярний актор Валерій Ніколаєв, який зіграв одну з головних ролей у картині, на знімальному майданчику фільму розповів про своє ставлення до слави і до хейту, а також зізнався, що мотивує і заряджає його у житті.

612a300456c6d_nikolayev_3_30.08.21

У 16-серійній картині «Клятва лікаря» відомий актор Валерій Ніколаєв грає господаря контори позик – кримінального авторитета Павла Бурова. За словами артиста, персонаж підкорив його своєю неоднозначністю та глибиною, а саме таких героїв грати найцікавіше.

За лаштунками знімального процесу актор розповів, як йому вдається довгі роки лавірувати між славою і хейтом, не впадаючи у крайності.

«Я вважаю, що варто абсолютно тверезо і максимально критично ставитись до того, що ти робиш. Слава богу, поруч зі мною є люди, які висловлюють свою точку зору з приводу того, що у мене вийшло, а що ні. Я дуже ціную і з вдячністю приймаю їхню думку. Ось це, напевно, і є гарантом, щоб не піти ні в той, ні в інший бік», – поділився виконавець однієї з головних ролей у картині «Клятва лікаря» Валерій Ніколаєв.

Обрана професія і «правильні» люди поруч допомагають артисту завжди залишатись собою, не дивлячись на популярність й інші спокуси. А ще саме оточення Валерія Ніколаєва мотивує артиста жити і творити.

«Для мене, як і для багатьох людей, головне у житті – це сім'я. І коли з'являється можливість більше часу проводити вдома, спілкуватись з дружиною і донькою, я обов'язково нею користуюсь. Це дійсно саме те, що допомагає зарядитись. Та й просто жити далі!» – розповів актор журналістам каналу «Україна».

Дивіться прем'єру 16-серійної картини «Клятва лікаря» у понеділок, 30 серпня, о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головне в житті – сім'я»: актор серіалу «Клятва лікаря» Валерій Ніколаєв розповів, що допомагає йому ніколи не опускати руки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.08.2021 1320
Еще материалы раздела «Афіша»