<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.08.2021 731

Одесит і киянин пройшли до фіналу шоу «Співають всі!»

Другий ефір грандіозного шоу «Співають всі!» на телеканалі «Україна» познайомив глядачів із талановитими музикантами, співаками та гуртами. А «сотня» зіркових експертів проєкту визначила імена ще двох фіналістів. Хто отримав шанс ще раз вийти на велику сцену шоу та продовжити боротьбу за головний приз?

612a87dc4a53f_22_30.08.21

16-річний Муаяд Абдельрахим із Одеси потрапив у шоу «Співають всі!» завдяки своїй мамі, яка дізнавшись про кастинг, одразу подала заявку на конкурс. Для самого ж Муаяда боротись за перемогу у вокальних проєктах – звичайна справа, тому, незважаючи на юний вік, співак знає, як позбутись страху та розчинитись в обраній композиції.

«Вокалом я займаюсь з 11-ти років, тобто вже 5 років – працюю над собою та тренуюсь. Тому вже не раз стояв на сцені, де мав підкорити не лише глядачів, а й журі. Наприклад, ще вчора був на іншому конкурсі, проте всі сили сконцентрував на шоу «Співають всі!» Щодо вибору пісні, навіть не вагався – вирішив співати «Люди як кораблі», адже виконував її кілька разів до цього, але все ж плідно попрацював із педагогом», – розповів Муаяд Абдельрахим.

Своїм виконанням пісні гурту «Скрябін» юнак підкорив зіркову «сотню» на всі 100 балів, що дозволило Муаяду автоматично потрапити до фіналу.

А ось за друге місце у фіналі проєкту довелось позмагатись одразу трьом учасникам. Так, на сцену шоу знову вийшли 31-річний директор Будинку культури в Квасилові, що на Рівненщині Микола Бобрик, 38-річна співачка та викладачка Тетяна Кісельова із Житомира та 20-річний Вася Демчук із Києва, який пише пісні не лише собі, а й на продаж. Та виконання хлопцем ліричних пісень вразило суддів у самі серця, і ті дали Васі шанс позмагатись за головний приз у шоу.

«Музикою я займаюсь з 6-ти років, тому всі конкурси і змагання сприймаю, як звичайні виступи. В мені немає почуття боротьби – виходячи на сцену, я просто кайфую. За час карантину я дуже скучив за сценою, тому сьогодні насолоджуюсь моментом і дарую круті емоції іншим», – поділився Вася Демчук.  

Цікавим фактом стало те, що другий виступ виконавця зміг розкрити його з іншого боку, адже за виконання хіта «Take me to church» музиканта Hozier хлопець отримав 97 балів, що на 8 балів більше, ніж під час першого виступу. А чи вдасться хлопцям знову підкорити «сотню» зіркових експертів у фіналі шоу та хто стане їхніми суперниками на цьому шляху, глядачі каналу «Україна» дізнаються зовсім скоро.

Нагадаємо, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Дивіться грандіозне шоу «Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться усі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
Одесит і киянин пройшли до фіналу шоу «Співають всі!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.08.2021 731
Еще материалы раздела «Афіша»