<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.08.2021 643

Олег Панюта розповів про улюблені аксесуари, які він колекціонує

Завдяки професійній діяльності у популярного ведучого «Сьогодні. Підсумків» Олега Панюти на каналі «Україна» з’явилося цікаве захоплення. Багато років тому він почав колекціонувати краватки і з задоволенням робить це нині.

612ca254a5aa8_foto1_31.08.21

У гардеробі Олега Панюти більше 100 краваток різноманітних візерунків і фактур: строкаті, клітчасті, шовкові, з квітами, повітряними кульками і, навіть, з інопланетними елементами. Кожна з них по-своєму особлива для ведучого і нагадує йому про певні події, місце придбання, людину, яка їх подарувала.

«Краватка – це та річ, за допомогою якої я можу передати свій настрій, ставлення до тієї чи іншої події. Краватки мені здебільшого дарують друзі та хороші знайомі. Хоча в мене є краватки, які подарували дуже поважні люди. Наприклад, Арсеній Петрович Яценюк на мій день народження зробив мені такий подарунок. Для мене це було дуже несподівано і приємно», - розповів телеведучий.

Улюблені аксесуари з’явилися у  гардеробі Олега Панюти під час його роботи ведучим на ранковому шоу. Спершу він зав’язував краватку в кадр, щоб запам’ятатися глядачеві, а трохи згодом захопився їхнім колекціонуванням.

«Для мене стало захопленням знайти краватку, яка чудово пасувала б до сорочки і справляла  «вау-ефект». Коли натрапляв на цікаві аксесуари, я сам собі їх купував і мені дуже подобалось це робити. Зараз, до прикладу, я теж можу обрати собі краватку для ефіру. Не знаю, як я підбираю відповідний аксесуар: просто дивлюся на них і розумію, яка буде мені більше до вподоби», - зазначив Олег Панюта. 

В повсякденному житті телеведучий надає перевагу спортивному одягу та кежуалу. Мати завжди стильний вигляд йому допомагає дружина Марина. Подружжя час від часу полюбляє робити подарунки і купувати одне одному привабливі речі на шопінгу, під час поїздок.

«Нам не треба радитися щодо покупок одягу, оскільки ми добре знаємо смаки і уподобання одне одного. Дружина може купувати мені речі без примірки. Так само і я можу купити їй шарф, або сукню, або якусь кофтину. А можу дозволити собі піти на експеримент, купити щось незвичне і вона, інколи, погоджується цю річ носити», – посміхаючись, розповів Олег Панюта.

Оценка материала:

5.00 / 1
Олег Панюта розповів про улюблені аксесуари, які він колекціонує 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.08.2021 643
Еще материалы раздела «Афіша»