НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
01.09.2021 623

«Слуги» вважають видалення новин про ДТП з Трухіним «якоюсь піар-війною»

Голова Слуги народу Олександр Корнієнко заявив, що масове видалення новин про ДТП за участю депутата партії Олександра Трухіна «може бути якоюсь піар-війною».

Про це він сказав НВ.

Він наполягає, що щодо скандалу з ДТП потрібно дочекатися висновків правоохоронних органів.

Коли йому поставили запитання, що є скриншоти новин про ДТП, які зникли, і чи не думає він, що журналісти самі по собі вирішили видаляти новини, і «виборці ж не дурні», Корнієнко відповів, що реакція партії на цей момент «необов'язкова».

«Це ж не обов'язково, це може бути якась взагалі піар-війна», – сказав він.

На уточнювальне запитання, піар-війна кого з ким, він не зміг сказати чітко.

Нагадаємо, 23 серпня 2021-го в Дарницькому районі Києва Audi, не дотримуючись безпечної дистанції, в'їхав у Ford попереду, а Ford – в Daewoo. Постраждали шість осіб. Свідок каже, що за кермом Audi був Трухін.

Історія обернулася скандалом: десятки ЗМІ видалили новини про ДТП, а хтось намагався зачистити інфополе від згадок про аварію.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Слуги» вважають видалення новин про ДТП з Трухіним «якоюсь піар-війною» 5.00 5 1
Політика / Україна
01.09.2021 623
Еще материалы раздела «Україна»